Questa ricetta l’ho vista fare a Benedetta Parodi l’altro
giorno, ma non mi ero appuntata gli ingredienti e non mi andava di collegarmi
ad internet così ho fatto di testa mia ne è venuto fuori un buon piatto da
preparare in meno di 10’.
Ingredienti per 2:
- 160 g di spaghetti
- 180 g di tonno sott’olio
- 3-4 filetti d’acciuga
- Il succo di ½ limone piccolo
- Prezzemolo
- Una noce di burro
- 2 spicchi d’aglio
- 1 cucchiaio di parmigiano grattugiato
- Sale e pepe olio evo
In un’ampia padella fare imbiondire l’aglio in un goccio d’olio
e aggiungere i filetti d’alici facendoli sciogliere
aggiungere il tonno
ben scolato
il succo del limone
ed il prezzemolo tritato
scolare la pasta al dente ed aggiungerla al tonno unendo un po’
di acqua di cottura
aggiungere il burro
ed il parmigiano ed il pepe
mantecare bene e impiattare
VOTO 9
I have been browsing online more than three hours as of late, yet I
RispondiEliminanever found any fascinating article like yours. It is pretty worth sufficient for me.
In my opinion, if all site owners and bloggers made excellent content as you did,
the internet might be a lot more useful than ever before.
Pretty part of content. I simply stumbled upon your weblog
RispondiEliminaand in accession capital to say that I acquire in fact loved account your blog posts.
Any way I will be subscribing in your augment and even I success you get right of entry
to constantly quickly.
Hi, I do believe your web site could be having browser
RispondiEliminacompatibility issues. When I take a look at your
web site in Safari, it looks fine but when opening in IE, it has
some overlapping issues. I just wanted to give you a
quick heads up! Besides that, wonderful site!
I blog frequently and I genuinely appreciate your content.
RispondiEliminaThis great article has truly peaked my interest.
I'm going to bookmark your website and keep checking for new information about once per week.
I subscribed to your RSS feed too.